Volkswagen Golf R’yi Bu Fiyata Bir Daha Asla Bulamayacaksınız! İnanılmaz Güzel, İnanılmaz Ucuz Fiyatıyla İşte 2022 Model Golf R!

31 Mart 2022 11:40 Güncelleme : 31 Mart 2022 11:40

Volkswagen Golf R için öyle bir kampanya yaptı ki normalde bu fiyatlara ancak bilim kurgu filmlerinde bulabiliriz. Ama Volkswagen, Türkiye için öyle bir fiyat politikası belirledi ki resmen Golf R’yi satın almamak imkansız. Sadece belirli bir zümreye hitap eden Golf R şimdi 2022 Mart üretimi ile Türkiye’de. Almanya üretimli Golf R’ler 5 Mart tarihi itibari ile Türkiye’ye giriş yaptı. İşte güncel 2022 Golf R fiyat listesi…

Volkswagen Golf R’yi Bu Fiyata Bir Daha Asla Bulamayacaksınız! İnanılmaz Güzel, İnanılmaz Ucuz Fiyatıyla İşte 2022 Model Golf R!

Volkswagen Golf serisi belki milyonlarca adet üretildi ama Golf R öyle değil. Sadece belirli bir gruba hitap eden ve fiyat olarak diğer Golf serilerinden çok daha pahalı olan Golf R 2022 Mart ayı üretimleri Türkiye’ye giriş yaptığından bu yana olağanüstü aşırı satış rakamlarına ulaştı. Bunun en temel sebebi ise bilim kurgu filmlerini anımsatan özellikleri. Otonom sürüş asistanı, çift kavramalı şanzıman (DSG), adaptif hız sabitleyici özelliği, park asistanı ile kolay park, kör nokta uyarı sistemi, ön bölge asistanı, aktif silindir yönetimi, discover pro navigasyon, mobil bağlantı arayüzü, 3 bölgeli tam otomatik klima, ısıtmalı ön koltuklar, Shift-by ware, panoramik açılır cam tavan, alüminyum alaşımlı jantlar, ambiyans aydınlatma ve daha sıralayamayacağımız kadar fazla özellik. 

2022 Golf R Mart Fiyat Listesi

Golf R üzerinde üç farklı far aydınlatma modülü var. Şehir dışı sürüş yaparken, şehir içi sürüş yaparken ve standart olarak tanımlanmış üç farklı modül ile rahat aydınlatma sistemi. Sessiz çalışan çok güçlü motor kapasitesi, 2.0 litre motor, yüksek kapasitesi ile 320 PS sunuyor, olağanüstü hızlanma (100 KM 2,9 saniye) ve tamamı ile dijital kokpit özelliği ile geliyor. Üstün viraj kabiliyeti ile drift mode dahi var. Bu mod sayesinde drift tutkunları rahatlıkla drift yapabilecek. Akrapovič® Titanyum Egzoz sistemi sayesinde en az sizin kadar sessiz, en az 120 PS katkı, 420 Nm tork, 270 km/s azami hız ve 4,7 saniyede 0 - 100 km/s sprint süresi gibi nefes kesen özellikler var.


2022 Golf R Mart Fiyat Listesi


• Tavsiye Edilen Golf R 2022 Mart Üretimi Başlangıç Fiyatı 1 milyon 451 bin 300 TL

Etiketler

Otomotiv  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış