Vodafone Hattınız Varsa Bu Haber Sizin İçin! Yeni Özellikler Uygulamaya Eklendi

6 Haziran 2022 05:20 Güncelleme : 6 Haziran 2022 05:20

Vodafone hattı olanlar yaşadı! Her gün onlarca kampanya, kredi kartı kullanmadan sadece Vodafone mobil ödeme ile alışveriş yapma ve yüzlerce ödül artık sizi bulacak. Son günlerde kendini geliştiren Vodafone, ödül verme ve bedava internet paketleri, konuşma paketleri ve daha pek çok ödül ile Vodafone müşterilerini sevindirmeye devam ediyor. Hadi hemen siz de bunları uygulayın ve her gün yüzlerce MB bedava interneti ve kredi kartı kullanmadan alışveriş yapma özelliğini kapın!

Vodafone Hattınız Varsa Bu Haber Sizin İçin! Yeni Özellikler Uygulamaya Eklendi

Bedava internet paketi, aslında hepimizin istediği bir şey. Özellikle yoğun internet kullanımı olanlar ve internet paketlerine para harcamak istemeyen kişiler genelde kendileri için en uygun bedava internet paketlerini arıyor. Vodafone’da bunu çok iyi bildiği için her geçen gün daha fazla kendini geliştiriyor. İnsanların kolay bir şekilde alışveriş yapabilmesi, mobil ödeme sayesinde kredi kartı yerine Vodafone mobil ödeme yapabilmesi ve ödeme anında rahat etmesini sağlayan onlarca yeni özellik uygulamaya eklendi. Eklenen bu özellikler sayesinde siz de alışveriş yaparken hem çeşitli kampanyalara katılabilecek hem de kredi kartı olmadan alışveriş yapma özelliğine sahip olabileceksiniz. 

Vodafone Her Şey Yanımda Nedir?

Vodafone Her Şey Yanımda uygulaması, Vodafone tarafından geliştirilmiş özel bir akıllı telefon uygulamasıdır. İçerisinde kredi kartı olmadan ödeme yapma, markaların ve işletmelerin çeşitli kampanyalarına katılma hakkı ve ücretsiz internet paketi gibi pek çok ayrıntıyı içeriyor. İçerisinde cep telefonlarından, elektroniğe, dijital servislerden süpermarketlere kadar pek çok kategori var. Bu kategorilerden dilediğinizde alışveriş yapabiliyor, ödemenizi Vodafone mobil ödeme ile gerçekleştirebiliyorsunuz.

Vodafone Her Şey Yanımda Nedir?

Vodafone Her Şey Yanımda’ya Nasıl Üye Olunur?

Vodafone Her Şey Yanımda uygulamasını kullanmak için öncelikli olarak Vodafone müşterisi olmanız gerekiyor. Üye olmadan da kredi kartınız ile alışveriş yapabilirsiniz ancak kredi kartı kullanmamak için Vodafone müşterisi olmanız gerekiyor. Vodafone müşterisi olduktan sonra gönül rahatlığı ile Vodafone Her Şey Yanımda uygulamasını akıllı telefonunuzun uygulama mağazasından hemen uygulamayı indirebilir, giriş yapabilir ve artık faturaya yansıyacak, kredi kartı ödemesi yapar gibi fiziksel ya da çevrimiçi alışveriş yapmaya başlayabilirsiniz. Uygulama, en son 11 Mart 2022 tarihinde güncellendi. Bu da demek oluyor ki bedava internet kampanyaları, 500’den fazla marka içerisinde kampanya ve daha pek çok cazip teklif Vodafone Her Şey Yanımda uygulamasında sizi bekliyor. 

Etiketler

Gündem   Bankacılık  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış