T.C. Kimlik Numarasının Sonu 0-2-4-6 ve 8 Olanlara Müjde! Banka Hesaplarınıza 850 TL Yatırıldı Kontrol Edin!

5 Haziran 2022 07:20 Güncelleme : 5 Haziran 2022 07:20

T.C. Kimlik numarasının sonu 0,2,4,6, 8 ile bitenlerin ödemeleri yapıldı. Hemen hesabınızı kontrol ederek ödemelerinizi alabilirsiniz. Kredi ve Yurtlar kurumundan burs ya da kredi fırsatlarından yararlanan öğrencilerin ödemeleri her ay düzenli olarak hesaplara yatırılıyor. Ancak ödemelerini ne zaman alacağını bilmeyen öğrenciler merak içerisin de ödemeler yattı mı? Sorusuyla gündemimizde ki yerini alıyor.

T.C. Kimlik Numarasının Sonu 0-2-4-6 ve 8 Olanlara Müjde! Banka Hesaplarınıza 850 TL Yatırıldı Kontrol Edin!

T.C. Kimlik numarasının son hanesine göre belirlenen ödeme günleri açıklandı. Kredi ve burs ödemelerinin yatıp yatmadığına dair pek çok kişi araştırmasını sürdürürken ödemeler ayın 10’u itibariyle sona erdi. Ayın 10’un da yapılan son ödemeler öğrencilerin bankaya verdikleri IBAN numaralarına çoktan yatırıldı. Öğrencilerin eğitim ve öğretim hayatında ekonomik açıdan sıkıntı çekmemeleri adında Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından düzenli olarak her ay ödemeler yapılıyor. Peki, bir daha ki ödeme ne zaman yapılacak? Kredi ve burs ödemeleri için zam yapılacak mı? İşte Ayrıntılar…

Hesaplarınızı Kontrol Edip Ödemelerinizi Alın!

Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafınca T.C. kimlik numarasının son hanesi 0, 2, 4, 6, 8 olanların ödemeleri 10 Mart itibariyle hesaplara yatırıldı. Ancak bazı sebeplerden ötürü ödemesini alamayan vatandaşlarımız için ödemelerin bugün yapılacağı açıklanmıştı. Öğrenciler tarafından çıkan aksilikler sonucunda belgeleri gerekli kurumlara teslim eden öğrenciler de ödemelerini bugün alarak gündemimizde ki yerini aldı. Kredi ve Yurtlar Kurumu ödemelerin tam anlamıyla bugün bittiğini açıkladı. Kredi ve burs alan öğrenciler ekonomik zorluk içerisinde bulunurken yatan ödemelere zam yapılmasını talep ediyor. Ancak bu konu şuan için söz konusu olmadığını söylemek isteriz.  

Kredi ve Burs Ödeme Tarihleri Açıklandı! Her Ay Bu Tarihlerde Yatacak!

Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından yapılan kredi ve burs ödemelerinin ne zaman yapılacağı kafalarda soru işareti bırakırken yapılan açıklama netlik getirdi. Her ay düzenli olarak yapılan ödemelerin hangi tarihler arasında yapılacağı açıklandı. T.C. kimlik numarasının son hanesine göre belirlenen ödeme günleri sayesinde ödemeler düzenli olarak yapılacak. T.C. kimlik numarasına göre alacağınız ödemelerin günleri şu şekildedir:

• T.C. kimlik numarasının sonu 0 olanlar; 6 Şubat
• T.C. kimlik numarasının sonu 2 olanlar; 7 Şubat
• T.C kimlik numarasının sonu 4 olanlar; 8 Şubat
• T.C. kimlik numarasının sonu 6 olanlar 9 Şubat
• T.C kimlik numarasının sonu 8 olanlar 10 Şubat 

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış