Sizi, Koltuğunuzdan Edecek 3 Burç! Bu Burçlar Arkanızdan Öyle İşler Çeviriyor ki…

4 Haziran 2022 17:20 Güncelleme : 4 Haziran 2022 17:20

Sizi, koltuğunuzdan etmek için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan burçları tahmin edebilir misiniz? Bize göre hayır çünkü insanlar değişkendir. İnsanlar değişime uğrar ve zaman içinde fikirleri değişir. Ama bu burçlar sanki doğaya karşı geliyorlar ve değişimi reddediyorlar. İşte sizi koltuğunuzdan edecek o üç burç…

Sizi, Koltuğunuzdan Edecek 3 Burç! Bu Burçlar Arkanızdan Öyle İşler Çeviriyor ki…

İnsanlar, bir hedefe odaklandığında gözü başka bir şeyi görmez. Örneğin iyi bir konumdasınız ve o konumdan da uzaklaşmak istemiyorsunuz. İşinizde iyi bir konumda olabilirsiniz, bu herkesin başına gelebilir ama orayı hakkınızla kazandığınız zaman hakkınızla devretmek gerekir. Eğer birisi sizin ayağınızı kaydırmak ve sizi koltuğunuzdan etmek istiyorsa işte orada sorunlar başlar. Bu üç burç tam olarak bunu yapmaya çalışıyor olabilir. Sizi koltuğunuzdan edip yerinize yerleşmek istiyor olabilir. Eğer bu burçlara karşı çok dikkatli olmazsanız yakın zamanda yerinize geçmiş olacaklar.  

Aslan Burcu

Aslan burcu doğası gereği her şeye sahip olmak ister. Her türlü güzelliğin, mevkiinin ve konumun ona ait olmasını ister. Hele bir de yöneticilik pozisyonunda gözü varsa annesini bile tanımaz. Tek odak noktası ve tek rüyası o mevkii olur. Bu da onun motivasyon gücüdür. İşyerinizde bulunan aslan burcunun sizin koltuğunuza aday olma ihtimali varsa sakın ona fırsat vermeyin. Ondan önce tüm önlemlerinizi alın ve yerinizi sağlamlaştırın.

Aslan Burcu

Kova Burcu

Kova burcu da tıpkı aslan burcu gibi sadece kendi çıkarları için çalışan, yağ yakmada ondan iyisi olmayan bir burçtur. Özellikle bir üst pozisyon için koltuğundan etmeyeceği kimse olamaz. Eğer yakınınızda bulunan kova burcuna karşı dikkatli olmazsanız koltuğunuzdan çok rahatlıkla alınabilirsiniz. Elini dahi kıpırdatmadan sizi koltuğunuzdan edecek ve yerinize geçmek için sadece fitne çıkarması yeterli olacak. Aman dikkat… 

Kova Burcu

Yengeç Burcu

Yengeç burcu da tıpkı yukarıda saydığımız burçlar gibi arkanızdan onlarca iş çevirme potansiyeline sahiptir. Özellikle aslan burcu gibi yönetici, kova burcu gibi çıkarcı bir kişiliği varsa elindeki tüm imkanları kullanır. Yengeç burcu, kova burcu ve aslan burcunun birleşimi gibidir ve ikisinden daha güçlü hale gelebilir. Bu sebeple elinizdeki tüm imkanları kullanarak bu burçtan uzak durmaya çalışın.  

Yengeç Burcu

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış