Bim Ayçiçek Yağı Fiyatlarını Merak Edenler Okusun! İşte Güncel Bim Ayçiçek Yağı Fiyatları

10 Mart 2022 17:00 Güncelleme : 10 Mart 2022 17:00

Ayçiçek yağ fiyatlarında meydana gelen artış sonrasında Bim’de Ayçiçek yağı fiyatı ne kadar? Sorusu pek çok vatandaşımız tarafından araştırılıyor. Bim Ayçiçek yağı fiyatları diğer zincir marketlere göre uygun fiyatlar ile müşterilerine sunuluyor. Ülkemizde Ukrayna ve Rusya arasında yaşanılan savaş ekonomik açıdan pek çok problemi beraberinde getirmeye başladı. Benzin ve motorin zamlarından sonra Ayçiçek yağ fiyatlarına büyük bir zam geldi.

Bim Ayçiçek Yağı Fiyatlarını Merak Edenler Okusun! İşte Güncel Bim Ayçiçek Yağı Fiyatları

Bim Ayçiçek yağ litre fiyatları birçok vatandaşımız tarafından merak içerisinde araştırılıyor. Geçtiğimiz günlerde yağ fiyatlarına yapılan zam sonrasında ekonomik açıdan uygun fiyatlı yağ markaları tercih edilmeye başlandı. Bim’in kendi markası Sole Ayçiçek yağının fiyatı diğer zincir marketler de satılan yağlara oranla daha uygun fiyatlar ile vatandaşlarımıza sunuluyor. Bim 5 LT Sole Ayçiçek yağı zam öncesinde 109 TL’ye satılırken zamdan sonra ki fiyat 149 TL olarak belirlendi. Son zamanlar da anlık olarak değişiklik gösteren Ayçiçek yağı fiyatlarının düşmesi bekleniyor. 

Bim Sole Ayçiçek Yağı Ne Kadar?

Bim’in kendi markası olan Ayçiçek yağı’nın fiyatı merak içerisinde araştırılıyor. Litresine göre değişkenlik gösteren Sole Ayçiçek yağ fiyatları şu şekildedir;
• Sole Marka Ayçiçek yağı 2 LT – 59,90 TL
• Sole Marka Ayçiçek yağı 5 LT – 149 TL
• Sole Marka Ayçiçek yağı 1 LT – 29,90 TL olarak belirlenmiştir.
Tarımsal ürünler de yaşanan küresel sorun yağ fiyatlarında bir hayli artış göstermesiyle vatandaşlarımızın büyük tepki göstermesini sağladı. Yağ fiyatlarının tekrardan düşmesi gerektiğine dair tepkilerini gösteren vatandaşlarımız ekonomik açıdan büyük sıkıntı içerisinde olduklarını vurgulamaya başladı. Güncel Bim Ayçiçek yağ fiyatları şuan için bu şekilde olurken herhangi bir değişikliğin an meselesi olabileceğini söyleyebiliriz. Uygun fiyatlar da yağ almak isteyen vatandaşlarımız Bim’in kapısını çalarak ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor.

Bim Sole Ayçiçek Yağı Ne Kadar?

En Ucuz Ayçiçek Yağı 2022

2022 yılında birçok ürüne gelen zam haberleri vatandaşlarımızın büyük tepkiler vermesine sebep oldu. Ukrayna ve Rusya arasında çıkan savaştan tüm dünya etkilenirken ülkemizde de ekonomik sarsıntılar yaşanmaya başlandı. Bim Ayçiçek yağ fiyatları en uygun fiyatlar ile müşterilere sunulurken gelen bu zamların geri alınması vatandaşlarımızın tek isteği haline geldi. 

Etiketler

Aktüel Ürünler  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış