Ziraat Bankası Kartınız Varsa Bu Haber Sizin İçin! Gece 24'e Kadar Bunu Yapmanız Gerekiyor

10 Mart 2022 11:00 Güncelleme : 10 Mart 2022 17:02

Türkiye’de yaşayan ve Ziraat Bankası kullanan 30 milyondan fazla insan var. 30 milyon müşteriyi ilgilendiren önemli bir kampanya Ziraat Bankası tarafından duyuruldu. Resmi web site üzerinden yapılan duyuru ile insanların 30 gün boyunca yararlanabileceği devasa bir kampanya duyuruldu. Hemen başvuru yapın ve 30 gün geçerli Bankkart Liralarınızı hemen almaya başlayın!

Ziraat Bankası Kartınız Varsa Bu Haber Sizin İçin! Gece 24'e Kadar Bunu Yapmanız Gerekiyor

Ziraat Bankası, kuşkusuz ülkemizin en büyük bankasıdır. Kamu bankası olan ancak en az özel bankalar kadar kampanyaları ve duyuruları ile halkı sevindirmeyi başaran Ziraat Bankası 2022 yılında da yine devasa kampanyaları ile insanları sevindirmeye devam ediyor. Milyonların yararlanabileceği bu devasa kampanya sayesinde herkes bedava para kazanabilecek. Haberimizin detayında verdiğimiz tüm bilgileri kullanırsanız eğer, hemen hızlıca Ziraat Bankası hesabınıza tanımlı 70 TL’ye kadar Bankkart Lira aktif olacak. 

Bedava 70 TL Bankkart Lira Nasıl Alınacak?

Ziraat Bankası’nın başlatmış olduğu 70 TL değerinde olan Bankkart Liralarını hemen kullanmaya başlanıyor. Tek yapmanız gereken 200 TL değerinde Bankkart Combo alışverişi yapmak olacak. Bankkart Combo alışverişleri ise çiçek, kozmetik, market, eczane, elektronik ve kitapçılarda geçerli olacak. Günlük rutin ihtiyaçlarımızı karşılarken aynı zamanda 70 TL değerinde Bankkart Liraları da bedava kazanmak mümkün. Kampanya katılım şartlarında belirtilen en net kural ise 9 Mart 2022 tarihi ile 13 Mart 2022 tarihleri arasında sadece belirli anlaşmalı noktalardan alışveriş yapmak olacak.  

Bankkart Liralar Ne Zaman Yüklenecek?

Türkiye’de sadece belirli noktalardan yapılan harcamalar sayesinde kazanılan 70 TL değerindeki Bankkart Liralar 15 Mart 2022 tarihlerinde Ziraat Bankası banka hesaplarına yüklenecek. Yüklemeler otomatik olarak başlayacak. Ziraat Bankası kullanıcılarının herhangi bir müdahalesine gerek kalmayacak. Başvuru yok, katılım şartı kısıtlı ve 30 gün geçerli kullanabileceğiniz devasa bir kampanyadan hemen bugün yararlanmaya başlayabilirsiniz. 10 Mart 2022 tarihi itibari ile başlayan kampanyaya tüm Türkiye’de geçerli olan ve sadece anlaşmalı noktalardan alışveriş yapmak yeterli sayılacak. Bankkart Combo’larınızı hemen hazırlayın. Bankkart Combo’lar üzerinden yapılacak alışverişlerde otomatik katılım sağlanmış olacak ve Bankkart Liralar 30 gün boyunca hesabınızda harcanmadan durabilecek. 

Etiketler

Bankacılık  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış