WhatsApp Sır Gibi Sakladığı Güncellemeyi Sonunda Duyurdu! İşte Hayat Kurtaran WhatsApp Özelliği

4 Haziran 2022 19:20 Güncelleme : 4 Haziran 2022 19:20

Dünyada evrensel iletişim aracı olarak kabul görmüş olan WhatsApp, artık güncellemeleri o kadar fazla yapmaya başladı ki takip etmek dahi zorlaşmaya başladı. Milyarlarca indirme ve 1 milyara yakın aktif kullanım sayısı ile WhatsApp’a gelen sır gibi güncelleme. O güncelleme ile artık kullanım çok daha kolay oluyor.

WhatsApp Sır Gibi Sakladığı Güncellemeyi Sonunda Duyurdu! İşte Hayat Kurtaran WhatsApp Özelliği

WhatsApp, sadece son beş yılda edindiği tecrübe sayesinde evrensel iletişim aracı olarak hayatımızda kaldı. Benzer özellikleri taşıyan, daha fazla gizlilik imkanı sunan iletişim uygulamaları varken onu özel kılan şey ilk olması, sade olması ve Facebook gibi bir popülerliği arkasına almış olmasıdır. Tam olarak bu sebeplerden ötürü her geçen gün daha fazla kendini geliştiren bir yapıya sahip. WhatsApp için yapılabilecek en iyi güncellemenin bu olduğunu düşünürken her seferinde bizi şaşırtan WhatsApp, neredeyse her gün güncelleme yayınlıyor. İşte o yeni gelen ve uzun süredir sır gibi saklanan WhatsApp güncellemesinin ayrıntıları…

Arka Planda Sesli Mesaj Dinleme Özelliği

Sesli mesajlar hepimize geliyor. Bazen sesli mesajı dinlerken başka bir ekrana bakmamız gerekebiliyor ya da o esnada gelen başka bir mesajı yanıtlamamız gerekebiliyor. Android cihazlarda hala bu geçerli değilken IOS cihazlarda artık arka planda sesli mesajlar dinlenmeye başlayacak. Bu özellik sayesinde sesli mesajları dinlerken arka planda işlerimizi devam ettirebileceğiz. 

Silinen Fotoğraflar Geri Gelecek

Diyelim ki yanlışlıkla onlarca fotoğrafı tek seferde sildiniz. Bunu galeride de yapabilirsiniz WhatsApp içerisinde de. Eğer yanlışlıkla fotoğrafları sildiyseniz panik yapmanıza gerek yok. Çünkü fotoğraflarınız belirli bir süre daha WhatsApp sunucularında saklanacak. Bu sayede daha sonra eğer talep ederseniz fotoğraflarınız mesaj olarak tekrar sizeDiyelim ki yanlışlıkla onlarca fotoğrafı tek seferde sildiniz. Bunu galeride de yapabilirsiniz WhatsApp içerisinde de. Eğer yanlışlıkla fotoğrafları sildiyseniz panik yapmanıza gerek yok. Çünkü fotoğraflarınız belirli bir süre daha WhatsApp sunucularında saklanacak. Bu sayede daha sonra eğer talep ederseniz fotoğraflarınız mesaj olarak tekrar size aktarılabilecek. Ayrıca fotoğraflı yedek üzerine kaydedilen fotoğrafsız mesajlarınızın yedeğinin içerisinde yine fotoğraflarınız olacak. Bu sayede yedeklerinizi geri alarak fotoğraflara tekrar ulaşabilirsiniz.  

IOS’tan Yedek Aktarmak Artık Daha Kolay

IOS cihazı olanların çok iyi bileceği gibi IOS’tan Android cihazlara WhatsApp yedeği aktarmak tam bir çile. Yüz binlerce insan sadece bu konudan ötürü aşırı şikayetçiydi. Sonunda bu konuda da bir çözüm geldi ve artık IOS WhatsApp yedeğini çok daha hızlı ve pratik bir şekilde Android cihazlara taşınabilecek. 

IOS’tan Yedek Aktarmak Artık Daha Kolay

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış