TCMB Başkanı Duyurdu! Düşük Faizli Kredi Yolda! Hemen Başvurularınızı Yapın

15 Mart 2022 17:00 Güncelleme : 15 Mart 2022 17:00

Ekonomik açıdan sıkışan vatandaşlarımız her şeye gelen zam sonrasında geçinemez hale geldi. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu beklenen müjdeli haberi verdi. İhracat yapan ithalatı firmalara ve ithalatçı firmalara destek olmak amacıyla düşük faiz oranıyla kredi fırsatının yolda olduğunu açıkladı. Birçok kişi tarafından beklenen müjdeli haber sonunda geldi. Hemen başvurularınızı yaparak kredi fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

TCMB Başkanı Duyurdu! Düşük Faizli Kredi Yolda! Hemen Başvurularınızı Yapın

Ülkemiz öyle zorlu bir dönemden geçiyor ki üreticiler ve satıcılar işlerini yapamaz hale gelmesinin ardından devletten destek beklemeye başladı. Aynı zamanda ihracatçı ve ithalatçı firmalar geçinemedikleri için kredi başvuruları yapmak istiyor. Ancak kredi faiz oranlarının da yüksek gelmesi gözlerini korkutmaya başladı. TCMB başkanı tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda düşük faiz oranları ile kredi kullanım fırsatı vatandaşlarımız için sunulacak. Bu zorlu süreç içerisinde düşük faiz oranları ile sunulacak kredi fırsatları ile vatandaşlarımızın yanında olduğunu belirten Başkan Şahap Kavcıoğlu uzun vadeli ve düşük faizli kredi kampanyasını açıkladı.

Düşük Faizli Kredi Fırsatını Hangi Bankalar Sunuyor?

Düşük faizli kredi fırsatlarından yararlanmak isteyen vatandaşlarımız için beklenen müjdeli haber sonunda geldi. Akbank, Yapı Kredi bankası ve Garanti Bankası bu zorlu süreç içerisinde vatandaşlara destek olmak amacıyla birbirinden farklı kredi kampanyaları başlattı. Vatandaşlarımıza uygun olan kredi kampanyasına başvuru yaparak bu zorlu süreç içerisinde bir nebze de olsun rahat nefes almasını sağlanacak. Üstelik kolay ödeme imkanı ile beraber 12 ay vade imkanı ile 36 ay vade imkanları da sunularak gündemimizde ki yerini alıyor. Kolay ödeme seçeneklerinden ve düşük faizli kredi çekmek isteyen bireyler hemen banka şubelerine giderek başvurularını gerçekleştirebilir. 

Düşük Faizli Kredi Fırsatını Hangi Bankalar Sunuyor?

Düşük Faizli Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Düşük faiz oranlarıyla kredi başvurusu yapılacağı açıklanmasının ardından ihtiyaç sahipleri Akbank, Yapı kredi Bankası ve Garanti Bankasına koşmaya başladı. Bankalar tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda kredi başvuruları şubelerden de yapılacağı gibi internet şubesi, mobil bankacılık ve SMS vasıtası ile de yapılabilmektedir. Üstelik anında sonuçlanan kredi başvurusunun onaylanması ile beraber para anında hesabınıza yansıtılacağı bildirilmiştir. Düşük faizli kredi limiti ise başvuru durumu ve kredi notunuza göre farklılık gösterirken en yüksek belirlenen limit ise 150 bin TL’dir. 

Etiketler

Finans  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış