Sizi Kandırıp Alt Edebilecek 3 Burcu Bulduk! Tek Ayak Üstünde Kırk Yalan Bu Burçlarda! Günlük Burç Yorumları

4 Haziran 2022 21:20 Güncelleme : 4 Haziran 2022 21:20

Sizi rahatlıkla kandırabilecek, düşüncelerinizi değiştirebilecek ya da sizden faydalanabilecek üç burcu bulduk. Yapacağı küçük hamlelerle zaten bildiğiniz konular üzerinde dahi sizi yanıltabilecek, aklınızdaki fikirleri değiştirebilecek potansiyele sahip olan bu üç burç dikkat edilmezse tehlikeli sonuçlara yol açabilir. İşte sizi kandırmak için her türlü oyunu oynayacak burçlar…

Sizi Kandırıp Alt Edebilecek 3 Burcu Bulduk! Tek Ayak Üstünde Kırk Yalan Bu Burçlarda! Günlük Burç Yorumları

İnsanlar kandırılmaya müsaittir. Hepimiz öyleyiz, bazen bizlerde kandırabiliriz. Ama bu burçların bu hayattan tek anladığı ve hayat düzenleri kandırmak üzerine kurulu. Örneğin, zaten bildiğiniz bir konuyu düşünün. O konu hakkında uzman dahi olsanız bu burçlar sizi çok rahat kandırır, kendi fikirlerine inandırır ve sizi bir şekilde yanıltmayı başarır. Bu onların başarısı sayılmıyor olmasa da gerçeklere baktığımızda bir başarı olarak sayılabilir. Bu hayatta tek yaptıkları insanları kandırmak olan burçların hayattan da aldıkları en büyük zevk bu. Fani olanların zaten kandırılmaya müsait olduğunu biliyoruz hatta hepimiz gün içerisinde onlarca yalana maruz kalabiliyoruz ama bu hep farklı farklı kişilerden geliyor. 

Yengeç Burcu

Yengeç burcunun bu hayattan tek anladığı şey kandırmaktır. Kandırmak üzerine kurulu bir yaşantısı var ve böyle olmak zorundaymış gibi hisseder her zaman. Yani sizi kandırmadığı bir an için kendini suçlu zanneder. Etrafınızdaki yengeç burcundan da çok iyi anlayacağınız üzere onlar ‘sizin bir konu hakkında konuşmalarını yalan olduğunu bildiğinizi, bildiği halde’ yalan söylemeye devam eder. Bunu bir komiklik olarak dahi görebilir. 

Yengeç Burcu

Aslan Burcu

Aslan burcu, hani derler ya tek ayak üstü kırk yalan atıyor diye evet işte o söz bu burç için söylendiğine o kadar eminiz ki. 20 kişilik aslan burcu üzerinde yapılan testte bilinen o kadar fazla yalanlar söylendi ki artık emin olduk aslan burcunun yalan üzerine master yaptığına. O da bunu bir ihtisas alanı olarak gördüğü için hiçbir sakınca yokmuş gibi davranabiliyor.  

Aslan Burcu

Boğa Burcu

Boğa burcu o kadar ustalıkla yalan söyleyebiliyor ki bir dediği bir dediğini mutlaka tutuyor. Yani siz onun yalan söylediğini anlamanız için en az onun kadar zeki olmanız lazım. Eğer ondan biraz daha az akıllı ve uyanıksanız ayak üstünde sizi uyutur ve istediği her şeyi yapar.
 

Boğa Burcu

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış