Selçuk Geçer: “Dolar 30 TL’yi Aşacak! 30 TL’yi Aşacağı Gün İşte O Tarih, Buraya Yazıyorum!” Dedi ve Bombayı Bıraktı! Dolar Ne Zaman 30 TL Olacak?

5 Haziran 2022 16:20 Güncelleme : 5 Haziran 2022 16:20

Selçuk Geçer, hepimizin çok sevdiği ünlü bir ekonomi yazarı. Özellikle altın, dolar ve Euro hakkında verdiği önemli bilgiler sayesinde yatırımlarımızı koruyor, paramıza para katmaya devam ediyoruz. Ancak bazen öyle açıklamalar yapıyor ki biz bile inanamıyoruz. Acaba bu nasıl olur diyoruz. Yine aynı tarzda bir açıklama yaparak bombayı bıraktı!

Selçuk Geçer: “Dolar 30 TL’yi Aşacak! 30 TL’yi Aşacağı Gün İşte O Tarih, Buraya Yazıyorum!” Dedi ve Bombayı Bıraktı! Dolar Ne Zaman 30 TL Olacak?

Doların ülkemizdeki değerini hepimiz biliyoruz, aldığımız her türlü üründe doların etkisini hissediyoruz. Bu haberi okuduğumuz mobil cihazlar, bilgisayarlar, tabletler, televizyonlar, otomobiller hatta iğneden ipliğe kadar her şey dolara bağlı. Dolar ne kadar düşük tutulursa biz de o kadar zenginiz. Ancak doların artık tutulacak bir yanı kalmadı. Mevcut hükümetin de getirmiş olduğu adı ‘Yenilikçi’ olan ekonomi çözümleri ile ne gibi bir hal aldığımız ortada. Şimdi ise Selçuk Geçer konu hakkında öyle bir bomba bıraktı ki doların gelecekte nasıl bir hal alacağını artık daha net görebiliyoruz.

Dolar 30 TL’yi Aşacak! 30 TL’yi Aşacağı Gün İşte O Tarih

Bu sözler ortak kamu sözleridir. Kamu sözleri demek ise halkın genel düşüncesini ifade eder. Yani bir topluluk aynı düşünceyi savunuyor ve o düşüncenin gerçekleşeceğine inanıyorsa, bunun için somut delilleri varsa ve açıklayabiliyorsa o kamu sözü olmuştur. Onlardan bir tanesi de doların 30 TL olacağıdır. Dolar çok kısa bir tarih içerisinde 30 TL olacak. Eğer AKP tekrar hükümete gelemezse ortam daha kötü olacak çünkü manipülasyonlar asla son bulmayacak ve yeni gelen hükümeti devirmek için çok büyük çabalar sarf edilecek. 

Dolar 30 TL’yi Aşacak! 30 TL’yi Aşacağı Gün İşte O Tarih

Dolar Ne Zaman 30 TL Olacak?

Doların ne zaman 30 TL olacağını tabii ki bilemiyoruz. Ama çok uzak değil, önümüzdeki 12 aylık süreç içerisinde 30 TL gibi bir rakama ulaşması asla imkansız değil çünkü dünya üzerinde bir dolar krizi var ve Amerika her gün çılgın gibi dolar basıyor. Enflasyonlar ardı arkası kesilmeden gelecek, dünyada değerli hiçbir şey kalmayana kadar dolar basmaya devam edecekler. Bu da doların ülkemizdeki halini içler acısı hale getirecek. 

Etiketler

Döviz  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış