Renault Clio Sahibi Olanlar Dikkat: Renault, Ücretsiz Araba Değişim Hakkı Tanıyacak!

14 Mart 2022 10:00 Güncelleme : 14 Mart 2022 10:00

Renault’ta tıpkı diğer otomobil markaları gibi yavaş yavaş elektrikli motorlara geçiş yapıyor. Sadece bugünün değil aynı zamanda geleceğin de teknolojisi olan elektrikli otomobiller, şimdilerde nadiren kullanılıyor olsa da gelecekte çok daha aktif bir şekilde kullanılacak. Bu sebeple Renault Clio sahipleri bu gelişmelerden ücretsiz faydalanabilecek. Gelecekte Renault’un elektrikli motorlu araçları ile herhangi bir ücret ödemeden ücretsiz değişim yapılabilecek.

Renault Clio Sahibi Olanlar Dikkat: Renault, Ücretsiz Araba Değişim Hakkı Tanıyacak!

Renault Clio, Clio için çıkartacağı elektrikli motorlu Clio’da mevcut Clio sahipleri için güzel bir haber paylaşımı yaptı. Yapılan haber paylaşımında ise elektrikli Clio’nun çıktığı tarihte en eski yirmi bir günlük Clio sahipleri dilerse direkt olarak elektrikli Clio ile değişim yapabilecek. Ancak çok cüzi miktarlarda ödemek mümkündür. Çeşitli vergiler, ruhsat ve plaka gibi ufak ödemeler ile mevcuttaki Renault Clio’nuzu yeni nesil elektrikli Renault Clio ile değiştirebileceksiniz. Ancak az öncede bahsettiğimiz gibi en fazla yirmi bir günlük Renault Clio için geçerli olan bir seçenek olacak. Örneğin altı aylık ya da bir yıllık bir Renault Clio için üste normal ödemelerin yapılması gerekecek.

Elektrikli Renault Clio Ne Zaman Çıkacak?

Aslında şu anda Renault, Clio’nun çok benzeri olan ZOE model elektrikli aracını üretti hatta ülkemizde de aktif bir şekilde satışı devam ediyor. Ancak adı Clio olmadığı için bu kampanya bu araç için geçerli değil. ZOE için olmasa da Renault, Clio için böyle bir program yapılacağını belirtti. Yani, diyelim ki siz Mart ayında Renault Clio satın aldınız. Renault, Nisan ayında elektrikli Clio modelini piyasaya sürdü. İşte bu durumda elektrikli Clio’dan ücretsiz faydalanma hakkına sahip olabileceksiniz. Ancak Ağustos’ta çıkan model için böyle bir hakkınız olmayacak.

Elektrikli Clio İçin Nasıl Başvuru Yapılacak?

Elektrikli Clio modelinden faydalanabilmek için herhangi bir başvuru yapmanızı gerektiren bir durum yok. Renault, sistemlerinde kayıtlı olan tüm yeni satın alınmış Renault Clio’ları tespit edip zaten bilgi verebilecek. Ancak ulaşım sağlanamayan ya da dikkate almayan müşterilerin bizzat araçları ile en yakın Renault mağazasına gidip talepte bulunması gerekebilecek. Zira ulaşım sağlamak her müşteri için mümkün olmayabiliyor.

Web sitemizde daha fazla otomobil haberi okuyabilirsiniz. Google News’de takip edebilir, sayfamızı sık kullanılanlar listenize ekleyebilir ve bildirimleri açabilirsiniz. 

Elektrikli Clio İçin Nasıl Başvuru Yapılacak?

Etiketler

Otomotiv  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış