Milyonlarca Kişinin Elektrik Faturasını PTT Bank Ödeyecek! Sadece Başvuru Yapanlar Faydalanacak! Hemen Başvuru Yapın!

13 Mart 2022 14:45 Güncelleme : 13 Mart 2022 14:45

Devletimiz, yine sosyal devlet olma güdümü ile elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Özellikle son altı ay içerisinde yapılan milyonlarca TL’lik yardım ödenekleri ile milyonlarca vatandaşımızın temel ihtiyaçları karşılanmış oldu. Siz de hemen şimdi başvuru yaparak PTT Bank vasıtası ile elektrik faturanıza her ay ortalama 200 TL’lik yardım ödemesi alabilirsiniz. İşte başvuru detayları…

Milyonlarca Kişinin Elektrik Faturasını PTT Bank Ödeyecek! Sadece Başvuru Yapanlar Faydalanacak! Hemen Başvuru Yapın!

Milyonlarca kişinin elektrik faturasını artık sadece devlet ödeyecek. Tek yapmanız gereken en yakın tarihli elektrik faturanızı alıp PTT’ye gitmek olacak. Ancak her PTT için geçerli değildir banka özelliği olan ve banka hizmeti veren PTT şubelerini tercih etmeniz gerekiyor. Devlet, ödemelerin tamamını üstlenecek ancak ödemeler PTT Bank aracılığı ile gerçekleşecek. Elektrik faturalarına gelen zamlar ortada, özellikle son aylarda yaşadığımız zam haberlerinden sonra efsane bir destek ödemesi olacak. Çünkü şu an bir eve gelen en düşük elektrik faturası ortalama olarak 200 TL bandında. 400 TL ya da daha üstü elektrik faturası gelen kişiler için çok önemli bir destek ödemesi olacak.

Elektrik Faturası Yardımı Detayları

Elektrik faturasında destek ödemesi alabilmek için öncelikle faturanızın en az 400 TL gelmesi gerekiyor. 400 TL gelen elektrik faturanızın sadece 200 TL’lik kısmını devlet ödeyecek. Elektrik faturanız 399 TL geliyorsa devlet ödemesi yapılmayacak. Her ay elektrik faturanızı en yakın PTT Bank özelliği olan PTT şubesine götürüp destek ödemenizi talep edebileceksiniz. Bu şartların dışında herhangi bir ödeme söz konusu dahi olmayacak. Bu sebeple elektrik faturanızın mutlaka ama mutlaka 400 TL ve üstünde geldiğinden emin olmanız gerekiyor. 

Elektrik Faturası Yardımı İçin Nasıl Başvuru Yapılacak?

Elektrik faturasına destek ödemesi yapılması için elektrik faturası üzerindeki isim ile PTT Bank’a başvuru yapan kişinin adının aynı olması gerekiyor. Yani abone ile başvuru yapan kişinin aynı olması şartı var. Ayrıca her ay elektrik faturanızın 400 TL’yi aşmış olması gerekiyor. 399 TL ve altı olan elektrik faturaları için herhangi bir destek ödemesi yapılmayacak. Başvuru yapabilmek diye bir şey yok, elektrik faturası ödemesi alabilmek için her ay gelen elektrik faturanızı PTT Bank’a götürecek ve destek ödemenizi alacaksınız. 

Elektrik Faturası Yardımı İçin Nasıl Başvuru Yapılacak?

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış