Kimlik Numaranızın Son Rakamı 0 2 4 6 8 İle Bitiyorsa Hesabınıza Para Yatmış Olabilir! Hemen Hesabınızın Bakiyesini Kontrol Edin

10 Mart 2022 11:30 Güncelleme : 10 Mart 2022 11:30

Kimlik numarasının son hanesi 0, 2, 4, 6 ya da 8 olan kişiler müjde! Bakan açıkladı, banka hesaplarına binlerce TL yatmış olabilir. Hemen banka hesabınızın güncel bakiyesini kontrol edin. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci sosyal medya hesabında yaptığı özel bir duyuru ile banka hesaplarına bakmanızı istedi.

Kimlik Numaranızın Son Rakamı 0 2 4 6 8 İle Bitiyorsa Hesabınıza Para Yatmış Olabilir! Hemen Hesabınızın Bakiyesini Kontrol Edin

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı resmi duyuru ile tarımsal destekleme projesi kapsamında hazırlanmış olan 5 milyar 586 milyon 398 bin 824 liralık ödemelerin banka hesaplarına bugün yapıldığını duyurdu. Yüz binlerce insanın büyük bir merak içerisinde beklediği bu ödeme sonrasında tarım işi ile uğraşan ve devletten bir şekilde destek bekleyen tüm tarım işçisi, tarım arazisi sahibi ve tarım şirketi bulunan kişiler sevinçlerine hakim olamadılar. Siz de hemen banka hesabınızı kontrol edin, ödeme sizin banka hesabınıza da yatmış olabilir.

Ödemeler TC Kimlik Numarasına Göre Yapılıyor

Haber merkezimizin edindiği bilgilere göre tüm ödemeler TC kimlik numarasının son numarasına göre yapılıyor. O günler ise şu şekilde:

• 0: Pazartesi
• 2: Salı
• 4: Çarşamba
• 6: Perşembe
• 8: Cuma
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, ödemeyi bir sosyal medya sitesinde duyurdu ancak duyuruda detaya yer vermedi. Kimlerin ne ve nasıl bu ödemelerden yararlanacağını da şu şekilde açıklayalım:

Ödemelere Nasıl Başvuru Yapılacak?

Türkiye Cumhuriyeti, ‘SUNİ’ de olsa tarımsal destekleme ödemeleri yapıyor. Devletimizin büyüklüğünü her noktada gösteriyor olması ise tarım işi ile uğraşan her bir vatandaşımızı hem ekonomik olarak hem de tarımsal anlamda rahatlatıyor. Eğer tarımsal destek ödemelerine başvuru yapmak ve bu ödeneklerden yararlanmak istiyorsanız tek yapmanız gereken Tarım ve Orman Bakanlığı web sitesine buradaki linkten giriş yapmak olacak. Tüm başvuru detayları, nasıl başvuru yapılacağı, ödemelerin ne zaman ve ne şekilde yapılacağı gibi en detaylı bilgilere kadar yer veriliyor. Tarım işi ile uğraşan, tarım arazisi olan ve tarım şirketi bulunan vatandaşlarımızın başvuruları bekleniyor. 

Etiketler

Finans  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış