Bu Burçların Ahını Alanın Canı Fena Yanar! Bu Burçlara Karşı Çok Dikkatli Olun! Günlük Burç Yorumu

4 Haziran 2022 15:20 Güncelleme : 4 Haziran 2022 15:20

İnsanlar, bir başka insana karşı her zaman daha temkinli yaklaşırlar. Özellikle tanımadıkları insanların ne gibi bir tepki vereceklerini bilmedikleri için ya da onu daha tanımadıkları için uzakta durmaya çalışırlar. Ama bu burçların ahını almak demek dünyanın en büyük kötülüğünü kendinize yapmanız demektir. Çünkü bu burçların ahı çok hızlı bir şekilde tutacak ve başınıza büyük bir bela alacaksınız. İşte ahı alınmaması gereken üç burç.

Bu Burçların Ahını Alanın Canı Fena Yanar! Bu Burçlara Karşı Çok Dikkatli Olun! Günlük Burç Yorumu

Eğer birine karşı bir kötülük yapıyorsanız dünyanın en kötü şeyini yapmış olursunuz. Buraya kadar kabul ama eğer bir insanın emelleri ile oynar, onu bir şekilde kandırır ve hakkı olanı ondan alırsanız işte bu dünyanın en büyük sorununu tetikler. Size karşı ah tutar ve o ahı da mutlaka uygulanır. Sonuç olarak yine zararlı çıkan kişi siz olursunuz. İşte asla ama asla ahı alınmaması gereken toplam da üç burç.

Başak Burcu

Başak burcu, dünyanın en garip insanlarını temsil eder. Dünya üzerinde ne kadar garip insan varsa neredeyse tamamı başak burcudur. Başak burçlarına karşı yapacağınız en ufak kötülük dahi size karşı çok büyük bir yankı oluşturacaktır. Bu sebeple her ne olursa olsun bu burcun ahını almamaya özen gösterin. Eğer bilmeden ah alıyorsanız dahi kısa vade içerisinde mutlaka kendinizi affettirmeniz gerekiyor.  

Başak Burcu

Kova Burcu

Kova burcu da tıpkı başak burcu kadar masum ve gariptir. Eğer ona karşı bir hata işliyorsanız hayatınızın en büyük yanlışını yaparsınız. Dikkat etmez ve riske atarsanız kova burcunun ahını almış olursunuz. Bu da size karşı çok kötü bir şekilde geri döner. Kova burcu, başak burcundan daha masum ve gariptir bu sebeple mutlaka dikkat etmeniz gereken burçlar arasında yer alıyor. 

Kova Burcu

Boğa Burcu

Boğa burcu her ne kadar garip ve masum olmasa da temiz kalpliliği sebebi ile size karşı alacağı en ufak ahın dahi size çok büyük dönüşü olur. Boğa burcunun en iyi bildiği şey temiz kalpli olmasıdır. Temiz kalplilik bir yana ufak uyanıklıkları sebebi ile kötü gibi görünebilir. Oysaki öyle değildir, ona karşı bir kötülük yapıyorsanız çok kısa süre içerisinde kendinizi affettirmeniz gerekir.  

Boğa Burcu

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış