Bu Burçlar Hayatınızı Karartıp, Mutluluğunuzu Elinizden Alır! Bin Türlü Hesap Bu 3 Burçta! Günlük Burç Yorumları

4 Haziran 2022 20:20 Güncelleme : 4 Haziran 2022 20:20

İnsanlar hakkında direkt olarak yargıya varmadan önce iyice değerlendirip daha sonra karar vermekte her zaman fayda vardır. Ama bu burcu taşıyan insanların onda üçü bu tespitimizi karşılıyor. Özellikle son 20 yıl içerisinde doğmuş olan insanların geneli bir başkasını üzmek üzerine kurulu bir beyne sahip. O yüzden size özel olarak aşağıda yazdığımız burçlara dikkatli olmalı ve önleminizi almalısınız.

Bu Burçlar Hayatınızı Karartıp, Mutluluğunuzu Elinizden Alır! Bin Türlü Hesap Bu 3 Burçta! Günlük Burç Yorumları

Burçlar, insanlar hakkında yargıya varmadan önceki dikkat edilmesi gereken en önemli verileri bize sunar. Bir insan burcunun tüm özelliklerini göstermiyor olabilir ama mutlaka içindeki uyuyan devi uyandıracaktır. Hayatınızı bir adımda karartmak, elinizdeki tüm mutluluğu almak üzerine kurulu bir yaşam sürgüsü olan bu üç burcun tek bildiği şey ve hayat düzenleri bunu istemeden de yapıyor olsalar ne yazık ki insanları üzmek ve kandırmak üzerine kuruludur. Eğer aşağıdaki burçlara karşı dikkatli olmazsanız sizin de hiç aklınızın köşesine dahi gelmeyen ve filmlerde izlediğiniz hüzünlü sahneleri yaşayabilirsiniz. 

Kova Burcu

Kova burcu sadece kendisi için var olan bir canlıdır. Aslında kova mantığından da rahatlıkla anlaşılacağı gibi sadece kendisini düşünen, kendi menfaatleri için her türlü adımı atabilecek potansiyele sahip olan ve menfaati doğrultusunda elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan bir burçtur.

Kova Burcu

Aslan Burcu

Aslan burcu, yönetici pozisyonunda olmak isteyen ve diğer insanların üzerinde her zaman hâkimiyet kurmak isteyen bir burçtur. Tek istediği kendi istekleri doğrultusunda diğer insanların o isteklere hizmet etmesidir. Eğer yeteri kadar hizmet bulamazsa insanların ayaklarını kaydırmakta o kadar ustadır ki, ayağı kaydırılanlar bir anda kendini sanki mezara girmiş gibi hisseder.  

Aslan Burcu

Koç Burcu

Koç burcunun da tek bildiği şey en az 100 sayfadan oluşan bir yalan kitabı yazmaktır. Bu yalan kitabına bir kere bakan o kitabı okuyan kişiler anında koç burcunun hâkimiyet alanına girer. Ondan sonra da hayat karartmak üzere tek yapılabilen şeyin kitap yazmak olduğunu düşünür. Yani sizin hayatınızı elini dahi kıpırdatmadan mahvedebilecek tek potansiyel tabii ki koç burcudur. Eğer koç burcuna karşı çok dikkatli olursanız, hayatınızın kontrolünü ona vermezseniz her şey çok iyi olur ama hâkimiyeti kaybederseniz her şey daha kötüye gider.  

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış