Bu Burçla Evlenenin İki Yakası Bir Araya Gelmez! Evlilikte Bir Türlü Dikiş Tutturamayan Burçlar Bakın Hangileri

9 Haziran 2022 02:58 Güncelleme : 9 Haziran 2022 02:58

Bazı burçlar birbirlerine son derece uyum sağlarken bazı burçlar var ki ne kadar çaba gösterselerde dikiş tutmaz hale geliyor. İki farklı hayat bir araya geldiğinde ortaya aşkın ve sevginin yetmediği sonuçları çıkarıyor. Evlilikte hangi burçlar anlaşamıyor? işte sorunuzun cevabı...

Bu Burçla Evlenenin İki Yakası Bir Araya Gelmez! Evlilikte Bir Türlü Dikiş Tutturamayan Burçlar Bakın Hangileri

Evlilik kavramı, ciddi ve sorumlulukların yerine getirilmesini gerektiren bir kavram. Bu durumda uzun süre evli kalabilmek iki insanın birbirlerine yeterince uyum sağlamasını gerektiriyor. İki farklı hayat bir araya geldiğinde ortaya aşkın ve sevginin yetmediği sonuçlar doğuyor. Bu haberimizde birbirleriyle en çok hangi burçlar anlaşamıyor sizlerle paylaştık.

KOVA ERKEĞİ-AKREP KADINI:

Akrep burcu kadını aradığı tutkuyu Kova erkeğinde bulamayacaktır nedeni ise Kova burcu erkeği daha çok özgürlüğüne düşkün bilinen burç olarak ön plana çıkar. bu ikili genel olaral zor anlaşır Kova erkeği aşkını aklı ve zekası ile yürütürken Akrep kadını ise sevgisini ruhunda yaşamayı sever. Akrep kadını da fazlasıyla tutkuludur. Fakat bu sizi yanıltmasın Kova erkeği Akrep kadınının madde severliğinden çok çabuk sıkılabilir.

TERAZİ ERKEĞİ-ASLAN KADINI:

Aslan kadınları kendileri için her şeyin mümkün olacağına inanırlar. fazlasıyla gururludurlar ve kendilerine öz güvenleri yüksektir. Terazi erkeği ise kararsızlığıyla bilinirken seçenekler arasından bir türlü çıkamaz.İlişkilerinde ne kadar başarılı olsalarda bir süre sonra sıkılmaya başlar ve Aslan kadınının özelliklerini taşıyamaz hale gelir.

YENGEÇ ERKEĞİ-BAŞAK KADINI:

Yengeç erkeği ve Başak kadını, bu iki burç birbirlerine ne kadar uyum sağlasalarda Başak kadını seçici ve eleştirici tavırlarıyla bilinir aşk ile çok fazla araları iyi değildir mümkün olduğunca aşk ve evliliği kendilerinden uzak tutmayı tercih ederler. Yengeç erkeği ise sessiz ve sakin bir hayatı sürdürmeyi tercih ederken bazıları tarafından sevilsede bazıları tarafından sıkıcı bulunuyorlar. Fakat ailesine çok düşkün olup iyi bir eş ve iyi bir babadır.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış