Bu 3 Burç Önce Mavi Boncuk Dağıtır, Sonra Ezel’e Çevirir! Âşık Olmadan Önce Okuyun! Günlük Burç Yorumları

5 Haziran 2022 15:20 Güncelleme : 5 Haziran 2022 15:20

Eyşan’ı bilmeyenimiz yoktur herhalde. Ezel dizisinin en hain karakteri, Ezel ise Eyşan’ın hainliğine mazhar olmuş nadide bir insan. Eyşan’ın size yaptıklarını, yapacaklarını ya da planladıklarını hayal dahi edemezsiniz. O yüzden Eyşan özelliklerine sahip bu üç burcu mutlaka önceden tanımanız gerekiyor. Aşkınızı bulduğunuzu sanıyorken aslında kendi kuyunuzu kazmayın.

Bu 3 Burç Önce Mavi Boncuk Dağıtır, Sonra Ezel’e Çevirir! Âşık Olmadan Önce Okuyun! Günlük Burç Yorumları

Kendi kuyunuzu kazmayın derken ciddi anlamda kendi kuyunuzu kazmayın. Çünkü bu burçlara sahip erkekler, sizi diri diri mezara koymak için sanki yemin etmiş olabilir. Bu da zaten doğal olarak kendi kuyunuzu kazmak olur. İnsan hata yapabilen bir varlıktır bu çok doğaldır. Ama bu hata kendi mezarınızı kazacak kadar ileri gidiyorsa işte orada bir dakika durup düşünmek ve öncesinde bu üç burcu tanımak gerekir. Eğer bu burçları tanımazsanız onlar size kendini çok iyi tanıtır.

Balık Burcu Erkeği

Balık burcu erkeği, genelde saf, temiz, unutkan, sevecen, ılımlı ve zararsız gibi görünür. Zaten Eyşan’da aynıydı. Ezel’i yıkana kadar çok saf görüntüsü vardı. Ama işler öyle yürümüyor gerçek dünyada. İşlerinizin yolunda gitmesini istiyorsanız çok saf görünen ve herkese mavi boncuk dağıtan bu balık burcu erkeği sonradan herkesin hayatını karartacak potansiyele sahiptir. 

Balık Burcu Erkeği

Yay Burcu Erkeği

Yay burcu erkeği genelde aşk oku olarak anılır. Gördüğü kadına aşık olma potansiyeli o kadar yüksektir ki resmen sizi içine çeken bir aşk görüntüsüne bürünebilir çok hızlıca. Ama yukarıda yazdık ya gerçek dünya böyle değildir. Yay burcu erkeği aşk okunu temsil ederek sizi de o aşk oku ile vurur. Siz ona aşık olduğunuzda o çoktan 5 kadına birden aşık olmuştur bile. Aman dikkat…

Yay Burcu Erkeği

Yengeç Burcu Erkeği

Yengeç burcu erkeği, sağa doğru yürür gibi görünür ama aslında sola doğru yürüyordur. Eyşan’ın tıpkısı. Size iyilik meleği, aşk böceği ya da aşk çocuğu gibi görünebilir. Aslında onun tek derdi sizin paranız, sevginiz, bedeniniz ya da herhangi bir şeyiniz olabilir. Yengeç burcu erkeği de hem Ezel kadar intikamcı hem de Eyşan kadar tehlikelidir. Mavi boncuk almadan önce mutlaka iyi analiz etmelisiniz. 

Yengeç Burcu Erkeği

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış