Bitcoin Dibi Gördü Tekrar Yükselişe Geçti! Bitcoin Son Durum!

26 Ocak 2022 13:24 Güncelleme : 26 Ocak 2022 13:25

Son zamanlarda büyük düşüşler yaşayan Bitcoin yatırımcılarını hayal kırıklığına uğrattı. Sosyal medyada milyonlarca insan tarafından tepki gören Bitcoin 4 gün aradan sonra tekrardan yüseklişe geçti. Bu yükseliş ise kripto para piyasasını etkilemedi. Bu sabah itibariyle yükselişe geçen Bitcoin yüzde 2.5'lik bir yükseliş sağladı. İşte tüm detaylar...

Bitcoin Dibi Gördü Tekrar Yükselişe Geçti! Bitcoin Son Durum!

Bitcoin 20 Ocak tarihinde 43 bin dolara yükselerek yatırımcıların dikkatini çekmeyi başarmıştı. Elinde Bitcoin bulunan yatırımcılar ise büyük yükselişten dolatı satışa başladı. Satışlar sonrasında 33 bin 180 dolara kadar düşen Bitcoin son 6 ayın en düşük değerlerine ulaştı.

Bitcoin piyasasında beklenmeyen bu düşüş 4 gün sonrasında kendini tekrardan yükselişe bıraktı. Tepki alımları sonucunda yükselişe geçen Bitcoin gece saatlerinde 37 bin dolar civarı seyrederken sabah vakti ise 36 bin dolar civarında seyretti.

Yaşanan düşüşlerin ardından geçen 4 gün sonunda Bitcoin tekrardan değer kazanarak son 24 satte yüzde 2.5 değer kazancı elde etti.

Fakat Bitcoin'in tekrardan yükselmesi kripto para piyasasını henüz etkilemediği görülüyor. Yaşanan düşüşlerin ardından geçen 4 gün sonunda Bitcoin tekrardan değer kazanarak son 24 satte yüzde 2.5 değer kazancı elde etti. Fakat Bitcoin'in tekrardan yükselmesi kripto para piyasasını henüz etkilemediği görülüyor. İlgi gören kripto paralardan bir diğeri olan Ethereum ise son 24 saatte yüzde 2.2'lik bir değer kaybı yaşadı. Yüzde 2.2'lik değer kaybı ise 2 bin 390 dolara denk geldi.

Etiketler

Kripto  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış