Benzin Fiyatlarına Devlet El Atıyor! Artık Sistem Değişiyor 200 Lira Ucuza Akaryakıt Alabileceksiniz!

10 Mart 2022 15:00 Güncelleme : 10 Mart 2022 16:56

Benzin ve motorine ardı arkası kesilmeyen zam her gün üst üste gelmeye devam ediyor. Bu gece itibarıyla benzin ve motorin için büyük bir zam gelmesi bekleniyor. Hatta bazı şehirler de özel halk otobüsleri ve dolmuşlar kontaklarını kapatarak çalışmama kararı dahi aldı. Ancak devlet bu işe bir el uzatma kararı alarak çağrı yapmaya başladı. KDV indirimi yapılırsa benzin ve motorinde güzel bir indirim yapılması söz konusu…

Benzin Fiyatlarına Devlet El Atıyor! Artık Sistem Değişiyor 200 Lira Ucuza Akaryakıt Alabileceksiniz!

Benzin ve motorine gelen zamlar sonrasında özel halk otobüsleri ve dolmuşçular isyan ederek gündemimize yavaş yavaş gelmeye başladı. Aynı zaman da yalnızca emektarlar değil özel aracını kullananlar da mart ayında gelen 8. Zamdan sonra araçlarını kapılarının önünden çıkarmama kararı aldı. Devlet bu konuya el uzatarak benzin ve motorin için KDV indirimi yapılacağına dair çağrılarda bulundu. KDV indirimi sonrasında gelen indirim vatandaşlarımızın bir nebze de olsa yüzünü güldürecek. KDV indirimi yapılırsa 1 depoda yaklaşık 200 TL daha ucuz akaryakıt alma fırsatını elde edebileceksiniz.

Zam Sonrasında Büyük KDV İndirimi!

Mart ayında 8 kere üst üste gelen zamlar büyük tepkilere sebep oldu. Mart ayının başından bu yana benzine 3,74 TL zam yapıldığı bildirildi. Motorine ise Mart ayının başından beri 6,79 TL zam yapıldı. Vatandaşlarımız ve emektarlarımız tarafından yapılan çağrılar sonrasında KDV indirimi yapılması öngörülüyor. Ancak bu benzin ve motorin zamlarının ardı arkası kesilmez ise benzin 30 TL’yi geçecek. Acilen devletin bu işe el koyması ve KDV indirimi yaparak vatandaşlarına destek olması bekleniyor. Şuan ki fiyatlara göre vatandaşlarımız 1 depo da yaklaşık 200 TL KDV ödüyor. Eğer KDV indirimi gelirse 200 TL daha ucuz akaryakıt alabileceksiniz. 

Zam Sonrasında Büyük KDV İndirimi!

Benzin ve Motorinde Büyük İndirim!

Devlet tarafından yapılan çağrı sonrasında yakın zaman içerisinde akaryakıtta KDV indirimi yapılması söz konusu. Eğer akaryakıtta KDV indirimi yapılırsa birçok kişi rahat bir nefes alabilecek. Son zamanlar da gelen bu zamlar ekonomik açıdan birçok kişiyi sarstı. Ancak devlet bu işe el uzatarak vatandaşlarımıza destek olacağını ve vatandaşlarımızın kesinlikle bu konudan mağdur olmayacağı bildirdi. 

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış