Araba Hayali Olanlara Müjde! 3-5 Yaşındaki Arabalar 20 bin TL’ye Satılıyor! Hasarsız, Temiz Arabalar Kelepir Fiyata Gidiyor!

13 Mart 2022 16:29 Güncelleme : 13 Mart 2022 16:29

Araç satın almak artık ülkemizde neredeyse imkânsız hale geldi. Hem ikinci el arabalarda hem de sıfır kilometre arabalarda fiyatlar resmen uçtu gitti. Ancak eğer doğru zamanda doğru yerde olursanız kaliteli ve sağlam arabaları 20 bin TL gibi düşük rakamlara satın alabilme fırsatına sahip olabilirsiniz. Tek yapmanız gereken doğru zamanda doğru yerde olmak! İşte devletin e-ihale ile sattığı ucuz ve yüksek model arabalar…

Araba Hayali Olanlara Müjde! 3-5 Yaşındaki Arabalar 20 bin TL’ye Satılıyor! Hasarsız, Temiz Arabalar Kelepir Fiyata Gidiyor!

Devletin icra yolu ile el koyduğu ve e-ihale ile satışa çıkarttığı ya da kullanılmış devlet malı olan ikinci el arabalar e-ihale sistemi ile satılıyor. E-ihale içerisindeki arabaların çok büyük bir çoğunluğu ise hep yüksek modelli arabalar ve kaliteli arabalar. Değişeni olmayan, boya ve hasarı olmayan arabalar, lastikleri ve LPG tüpleri ile tam bir aile arabası olabilecek ikinci el arabalar şimdi e-ihale sistemi ile devletin elinde. Vatandaşlarımız da bu e-ihale sistemine girerek diledikleri araçları çok ucuz fiyatlara satın alabiliyor. Devlet, haciz yolu ile el koyduğu arabaların satışını yapma hakkına sahiptir. Alıcı ise ihalesine girdiği aracı noter huzurunda üzerine alarak yeni sahibi olabilir. Hadi e-ihale sistemini daha yakından tanıyalım…

e-ihale Nedir?

e-ihale adından da anlaşılacağı gibi bir online ihale sistemidir. İhale sisteminde tahmin edebileceğiniz gibi en yüksek fiyatı teklif eden kişi mal ve hizmetin sahibi olur. Bu da aynı mantıkla çalışıyor. Devletin elinde bulunan eski araçlar, yeni model ve kullanılmayan arabalar, vatandaştan haciz yolu ile alınmış ikinci el temiz arabalar şimdi e-ihale sistemi ile devletten satılık durumda. Hemen e-ihale sistemine üye olup giriş yaparak siz de teklifler verebilir ve üzerinize kalan arabanın ödemesini yapabilirsiniz. Ancak buradaki tek konu e-ihale sistemine tüm Türkiye’den insanlar girebildiği için çok fazla teklifler olabiliyor. 

e-ihale Nedir?

e-ihalede Dikkat Edilmesi Gerekenler

Dikkat edilmesi gereken en önemli kural ise yüksek fiyata gelmiş araba için daha fazla teklif vermemek olur. Çünkü e-ihale sistemi ile araba aslında normal fiyatlarına gelebilir ve buradan bir kazanç söz konusu olmaz. Eğer düşük fiyatlı ikinci el temiz araba almak istiyorsanız mutlaka daha düşük tutarlı ikinci el otomobilleri tercih etmelisiniz. 

Etiketler

Otomotiv  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış