Altın Zıvanadan Çıkacak Kimse Alamayacak! İslam Memiş Öyle Bir Tahminde Bulundu ki Herkes Kuyumcuya Koştu

10 Mart 2022 14:00 Güncelleme : 10 Mart 2022 17:00

Altın, günümüzün en değerli madeni. Öyle ki bu şartlardaki değerine baktığımızda korkutan bir tablo ile karşı karşıya kalıyoruz. Güncel altın fiyatları incelendiğinde ise önümüze karanlık bir tablo geliyor. İslam Memiş, Türkiye’nin en popüler ekonomi yorumcusu. O da altın hakkında karanlık bir tablo çizdi.

Altın Zıvanadan Çıkacak Kimse Alamayacak! İslam Memiş Öyle Bir Tahminde Bulundu ki Herkes Kuyumcuya Koştu

İslam Memiş yine YouTube kanalında altın hakkında öyle yorumlar yaptı ki mevcut altın yatırımcılarının sevineceği, altın borcu olan ve altın yatırımı yapacak olanların ise üzüleceği noktalara değindi. Özellikle 2022 ortalarına doğru altın fiyatları çok hızlı bir yükselişe geçecek. Rusya ve Ukrayna savaşı durmazsa altın bugünkü değerinden tam iki katı fiyatına çok rahat çıkacak. Bu da aslında hepimizi üzen bir durumdur. Çünkü altın fiyatları yükselirken beraberinde Dolar, Euro, Akaryakıt, Elektrik, Doğal Gaz, elektronik ürünler ve geriye kalan tüm hayatımız da pahalanıyor. İşte İslam Memiş’in altın hakkındaki yorumları.

İslam Memiş Altın Hakkında Yorumları

İslam Memiş, Türkiye’nin en iyi ekonomi yorumcularından bir tanesi. Zira biz onu isabetli altın, Euro, dolar ve ekonomi yorumları ile tanıyoruz. İnsanların yatırımlarının korunmasında ve gelecekte yaşanabilecek sorunların önceden bilgilendirilmesinde önemli rol oynayan İslam Memiş, şimdi de altının tamı tamına iki katına kadar çıkacağını belirtti. “Altın ve gümüşte öyle bir yükseliş olacak ki, çoğu insan fiziki olarak alamayacak. Çoğu insanın o kadar kazancı olmayacak" dedi. Bu yorumdan sonra aslında altının ne kadar daha yükseleceğini ve ülkemizde ne denli enflasyon yaşanacağını görebiliyoruz.

Güncel Altın Fiyatları 10 Mart 2022

• Gram altında bugün %0,79 oranında yükseliş var bu da bugünkü değerini 945 TL yapıyor.
• Çeyrek altın ise %0,77 yükselişte. 1546 TL değeri ile işlem görmeye devam ediyor.
• Yarım altın da %0,77 yükseliş kaydetti. Güncel yarım altın fiyatı ise 3093 TL olarak devam ediyor.
• Tam altın %0,69 yükseliş kaydedebildi. Bu da bugünkü değerini 6187 TL yapıyor.
• 14 ayar altın %1,37 oranında yükseliş gösterdi. 553 TL ile işlem görüyor.
• 18 ayar altın %1,30 değerinde yükseldi. Toplam tutarı ise 709,17 TL ile işlem görüyor.
• Cumhuriyet altını %0,59 oranında yükseldi. 6361 TL ile işlem görmeye devam ediyor.
• 22 ayar bilezik ise %0,86 oranında yükseldi. 918 TL ile işlem görmeye devam ediyor.
• Ons altın ise en düşük, yükseliş gösteren altın cinsi oldu. %0,15 oranında yükselişi le 1994 TL’den işlem görmeye devam ediyor.

10 Mart 2022 güncel altın fiyatları da bu şekildeydi. Güncel altın fiyatlarını her gün doğru analiz edebilmek için haber merkezimizi takip edin. 

Güncel Altın Fiyatları 10 Mart 2022

Etiketler

Altın  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış