Altın Fiyatları Hakkına Uzmanlar Uyardı! İkinci Çöküş Yolda!

26 Ocak 2022 13:26 Güncelleme : 26 Ocak 2022 13:32

Milyonlarca yatırımcısı bulunan Altın fiyatları gün içerisinde sürekli olarak takip ediliyor. Fed faiz kararı sonrası ise latın fiyatlarının ne olacağı yatırımcıların kafasını karıştırmış durumda. "Gram altın Fed faiz kararı sonrası ne olacak? Altın alım satım için doğru zaman mı? 25 Ocak altın fiyatları nedir? Gram altın düşecek mi yükselecek mi?” gibi daha birçok soru merak konusu haline geldi. İslam Memiş'ten soru işaretlerini giderecek tahminler geldi. İşte tüm detaylar...

Altın Fiyatları Hakkına Uzmanlar Uyardı! İkinci Çöküş Yolda!

Birçok yatırımcının odak noktası olmayı başaran Altın için Fed faiz kararı bugün açıklanacak. Açıklama için milyonlarca yatırımcı gözlerini altına dikmiş durumda. Gün içerisinde sürekli olarak takip edilen altın fiyatları son dakika gelişmeler ile birlikte kafalarda soru işaretine neden oluyor. “Güncel altın ve dolar kuru fiyatları nedir? Gram altın düşecek mi yükselecek mi?" gibi daha bir çok soru merak konusu oluyor. Fed Başkanı Powell tarafından yapılacak olan açıklama hakkında İslam Memiş'ten hayat kurtaran yorumlar geldi.

İslam Memiş daha öncesinde gram altın için yıllık 1450 TL öngörüsünde bulunurken Fed faiz kararı için ise, "İkinci dalga çöküş geliyor" ifadelerini kullandı.
Dolar kurunda yaşanan dalgalanmadan etkilenen altın geçtiğimiz hafta küresel altın fiyatlarının üzerinde seyretmişti. Gram altın fiyatları saku günü dolar kurundaki büyük düşüşe rağmen Ons fiyatındaki artış nedeniyle 800 TL sınırlarında hareket etmeye devam ediyor.

Etiketler

Altın  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış