Acil Nakit İhtiyacı Olanlar Sıfır Faizli Kredi Çekebilecek! 2 Özel Banka Faizsiz Hoş geldin Kampanyasını Başlattı

4 Haziran 2022 16:20 Güncelleme : 4 Haziran 2022 16:20

2 Özel bankadan Hoş geldin kredi kampanya müjdesi geldi. Akbank ve Garanti Bankasından acil nakit ihtiyacı olanlar faizsiz kredi fırsatından yararlanabilecek. 10 bin TL’ye kadar nakit ihtiyaçlarınızı faiz ödemeden karşılayabileceksiniz. Faizsiz kredi başvuru detayları ve fırsatlarını haber adresimizden öğrenebilirsiniz…

Acil Nakit İhtiyacı Olanlar Sıfır Faizli Kredi Çekebilecek! 2 Özel Banka Faizsiz Hoş geldin Kampanyasını Başlattı

Banka müşterileri için sunulan son dakika müjdeli haberi faizsiz kredi kampanyası dahilinde geldi. Faizsiz ya da düşük faiz oranlarıyla çekebileceğiniz kredi fırsatı sayesinde tek bir yere borçlanacak ve acil nakit ihtiyacınızı karşılayabileceksiniz. Başvuru yapmak isteyenler banka başvuru şartlarını hemen inceleyerek başvuru işlemlerini yapabilecek. Faizsiz ya da düşük faizli kredi fırsatları 2 özel banka tarafından başlatıldı Garanti Bankasından Faizsiz kredi fırsatından yararlanabileceğiniz gibi Akbank müşterileri de yüzde 0,99 faiz oranıyla kredi fırsatlarından yararlanabileceksiniz.

Akbank Yeni Müşterilerine Hoş geldin Kampanyası!

Akbank’a giderek yeni müşteri olmak isteyen bireyler için hoş geldin kampanyası başlatıldı. Akbank ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımız için düşük faizli kredi fırsatını sunmasıyla son zamanların en çok tercih edilen bankaları arasında yerini aldı. 10 bin TL’ye kadar olan acil nakit ihtiyaçlarınızı Akbank hoş geldin kredi kampanyası sayesinde anında karşılayabilirsiniz. Üstelik banka tarafından müşterilerin mağdur olmaması için kolay ödeme seçenekleri sunuluyor. Kolay ödeme seçenekleri sayesinde ödemelerinizi çok daha rahat yapabileceksiniz. Yeni kredi kampanyasından yararlanmak isteyenlerde aranan tek şart kredi notunun 1350’nin üstünde olmasıdır. 

Akbank Yeni Müşterilerine Hoş geldin Kampanyası!

Garanti Bankası Sıfır Faizli Hoş geldin Kredi Kampanyası!

Sıfır faiz oranlarıyla sunulan kredi kampanyasını yeni müşterileri için duyurmaya başlayan Garanti bankası büyük fırsatları beraberinde getirdi. 5 bin TL’ye kadar acil nakit ihtiyacı olan bireyler 12 ay vade imkanı ile ihtiyaç kredisinden sıfır faiz oranıyla yararlanabilecek. Kredi fırsatından yaralanmak isteyen bireylerin ilk defa garanti müşterisi olması doğrultusunda verileceği açıklandı. Yeni müşterileri kendine çekmek için kampanya başlatan Garanti bankası mobil uygulama üzerinden müşteri olmak için başvuru yapabileceğinizi bildirdi. Garanti BBVA mobil uygulama üzerinden müşteri olmak istiyorum seçeneğine tıklayarak faizsiz kredi olanağından yararlanabileceksiniz.

Garanti Bankası Sıfır Faizli Hoş geldin Kredi Kampanyası!

Bankalar acil nakit ihtiyacı olan bireyler için birbirinden farklı kampanyalar başlatarak müşterilerine destek olmayı amaçlıyor.

Etiketler

Finans  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış